Trouwblog

Voorstellen Nicole

Van Harte Gefeliciteerd met jullie verloving !

Allereerst vind ik het super leuk dat je hier terecht bent gekomen op mijn website en interesse hebt in mij als Weddingplanner !

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Nicole Goosselink-Eleveld en ik ben op 22 september 2017 getrouwd met de liefste man op aarde !

Door Weddingplanners International in Utrecht werd ik geënthousiasmeerd om mij te ontwikkelen tot Weddingplanner, hiermee ben ik begonnen in november 2016.

Nu zijn jullie natuurlijk heel nieuwsgierig wat het vak precies inhoud en wat ik jullie precies kan bieden. Hiervoor wil ik jullie verwijzen naar het menu met het kopje Diensten !

Wat mij zo uniek maakt als Weddingplanner, hebben jullie misschien al wel voorbij zien komen. De 3 C’s wil ik graag in mijn werk terug laten komen: Christian – Classy – Creative.
Zoals jullie begrijpen ben ik zelf gelovig en probeer ik dit dus ook terug te laten komen in mijn werk. Dit betekend voor mij vooral liefdevol, geduldig en met Gods plan voor jullie leven in het vooruitzicht te plannen en te organiseren.

Daarnaast houd ik zelf heel erg van mooie, klassieke en stijlvolle bruiloften. Dit betekend niet perse strak en stijf, maar denk bijvoorbeeld ook aan Bohemian Weddings ! GREEN = THE NEW CLASSY

En als laatste punt creatief. Dit is (bijna van zelf sprekend) een must-have voor een Weddingplanner. Ik hoop jullie te inspireren en leuke ideeën te opperen om jullie bruiloft persoonlijk en perfect te laten voelen !

Een heel verhaal, maar ik hoop dat ik jullie al een beetje nieuwsgierig heb gemaakt en zie er naar uit om jullie te ontmoeten in een gesprek !

 

Liefs, Nicole

Let all that you do, be done in love. – 1 Corinthians 16:14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *